Imagini cu caracter de prezentare

Cabaretul este la origine o forma de divertisment extrem de solicitata atat la evenimentele private (nunta, botez, aniversare etc.), cat si la evenimentele corporate si cele publice.

Costumele extravagante, miscarile pline de eleganta si rafinament, imbinate cu elementele de balet clasic si abordarea teatrala a dansului, au facut din aceasta creatie artistica o atractie constanta pentru publicul larg. Prin esenta sa profund ironic-aluziva, coregrafiile au vizat intotdeauna ilustrarea unei parodii sociale.

 

'Cabaret Sensation' este o productie artistica extrem de complexa, cu coregrafii exceptionale si costume tematice, care ii vor fascina cu siguranta pe invitatii dumneavoastra prin show-urile pline de extravaganta si rafinament. Pentru un eveniment memorabil cu tente retro va propunem alegerea acestui serviciu artistic deosebit.

 

Trupa de cabaret 'Cabaret Sensation', cu 4 dansatoare profesioniste, va pune in scena pentru dumneavoastra un moment artistic deosebit de aproximativ 30 de minute (continuu) cu 4 coregrafii complexe de cabaret (la alegere) dintr-o lista de 14 stiluri tematice. La cerere, componența trupei poate fi si de 6 sau 8 dansatoare.

Pentru stilurile clasice de dans profesionist (Brazilian, Flamenco, Latino, Oriental, Rusesc, Grecesc, Hawaiian, Cubanez, Tiganesc, Popular, Etno, Calusari, Craciunite, Majorete, Dans Modern, Country, Army etc.), va invitam sa accesati sectiunea trupei de dans Original Sensation aici.

Trupa de dans profesionist Original Sensation va ofera pachete artistice extrem de atractive pentru evenimentul pe care il organizati. Pentru a primi o oferta personalizata, nu ezitati sa ne contactati cat mai curand.

SHOW BRAZILIAN

O reprezentație complexă de samba braziliană care îi va face pe spectatori să experimenteze pe viu atmosfera Marelui Carnaval de la Rio de Janeiro chiar la evenimentul pe care îl organizați. Dansatoare profesioniste, ritmuri amețitoare de samba, costume excentrice cu pene viu colorate și o ambianță absolut halucinantă. Dansatoarele pline de viață îi ridică pe spectatori și îi învață să danseze 100 % brazilian. Toată povestea pare desprinsă din marșul braziliencelor de pe străzile orașului Rio de Janeiro! Spectatorii sunt antrenați în dansuri braziliene de tip "Limbo", "Soka Dance" și "Fallow Me". Cabaret Sensation - o Fiesta 100 % Latino.

FRENCH CAN CAN

​Apărut în Franța la sfârșitul anilor 80, French Can Can este un dans energic, debordant, pus în scenă în mod tradițional de o linie de patru dansatoare profesioniste. Loviturile înalte de picior, ridicarea și manipularea fustelor, cu mișcări mari, sugestive și provocatoare... efervescența și ritmurile absolut electrizante, fac din acest dans o creație artistică încântătoare, ce va face cu siguranță deliciul spectatorilor. Cabaret Sensation vă oferă un show plin de energie și entuziasm artistic molipsitor. Dansatoarele profesioniste de la Cabaret Sensation vor transforma evenimentul dumneavoastră într-un adevărat spectacol.

CORRA SHOW

Corra Show by Cabaret Sensation este o reprezentatie artistica de exceptie - o combinatie complexa intre stilurile latino si cabaret. Coregrafia exceptionala, precum si costumele excentrice cu puf si pene fac din acest moment artistic, unul dintre cele mai captivante show-uri.

Corra Show este alegerea perfecta pentru evenimentul dvs. daca doriti sa oferiti invitatilor dumneavoastra o combinatie cabaret-latino de exceptie. Dansatoarele profesioniste de la Cabaret Sensation vor pune in scena pentru dvs. un program artistic original de cabaret.

SEX BOMB SHOW

Sex Bomb Show by Cabaret Sensation este un show artistic de exceptie, special creat pentru evenimentele dumneavoastra. Avand la baza o coregrafie standard de cabaret clasic, aceasta creatie artistica imbina cu succes elemente de dans senzual si provocator.

Cele patru dansatoare profesioniste de la Cabaret Sensation vor pune in scena pentru dumneavoastra un show exploziv, plin de aluzii incitante si mister.

Muzica, costumele si coregrafia originale fac din acest moment artistic unul senzational.

Un show de cabaret deosebit, care se va integra perfect in orice tip de eveniment.

MARIA LATINO SHOW

​Maria Latino Show by Cabaret Sensation este o creatie artistica deosebita cu o structura coregrafica complexa, ce imbina cu succes elemente de dans latino cu stilul cabaret-ului clasic. Trupa Cabaret Sensation va pune in scena un adevarat maraton artistic plin de efervescenta si dinamism.

Acest program artistic se remarca printr-o atmosfera exploziva, costume tematice impresionante si bine-cunoscuta piesa a lui Ricky Martin - Maria. 

CANDY MAN

Candy Man Show by Cabaret Sensation este o creatie artistica exploziva de jive, combinat cu elemente coregrafice de cabaret clasic. Costumele marinaresti si bine-cunoscuta piesa CandyMan fac din acest moment artistic unul de exceptie.

Trupa de dansatoare profesioniste de la Cabaret Sensation va pune in scena acest show energizant si captivant, pentru ca atmosfera evenimentului dumneavoastra sa devina una plina de energie pozitiva si entuziasm.

POLICE/MAIDS SHOW

Trupa de cabaret Cabaret Sensation va ofera un show senzational de cabaret tematic - Police/Maids/Nurses Show by Cabaret Sensation. Cu o coregrafie predominanta de cabaret clasic, presarata cu elemente de show-dance tematic si miscari lascive, aceasta creatie artistica ii va fascina pe spectatorii evenimentului dumneavoastra.

Trupa de dansatoare profesioniste de la Cabaret Sensation va pune in scena un moment artistic tematic cu costume specifice (politiste, cameriste, asistente etc.)

Pentru un eveneiment memorabil, alegeti Cabaret Sensation! Dansatoarele noastre profesioniste vor transforma evenimentul dumneavoastra intr-o experienta remarcabila.

BURLESQUE

​Burlesque, originar din Las Vegas, supranumit și Moulin Rouge Show, are ca și caracteristici principale stilul extrem de senzual și extravagant, mișcările lascive și provocatoare, precum și costumele cu tentă retro. Istoricul acestui stil de dans are la bază elemente de teatru de revistă, musical și parodie, iar mai târziu diverse stilizări artistice, caracterizate printr-o libertate de stil și structură. Erotismul debordant, costumele provocatoare și atitudinea ostentativă fac din acest show un adevărat spectacol al senzualității feminine. Trupa Cabaret Sensation vă oferă un show spectaculos și eleborat, cu coregrafii electrizante și scenarii absolut seducătoare.

GATSBY SWING

In lumea decadenta a anilor 1920 se naste povestea domnului Gatsby. Show-ul marca Cabaret Sensation - Gatsby Swing este o creatie artistica complexa, cu elemente coregrafice de swing si costume tematice inspirate din filmul The Great Gatsby.

Stilul de dans Swing a aparut in anii 1920 ca o derivatie a silului Jazz intr-un grup de stiluri diversificate (Lindy Hop, Balboa, Collegiate Shag si Charleston). Show-ul Cabaret Sensation - Gatsby Swing va captiva audienta printr-o coregrafie complexa de show-dance, pusa in scena cu mare pasiune de catre cele patru dansatoare profesioniste de la Cabaret Sensation Show.

TANGO IN HARLEM

Tango-ul a fascinat dintotdeauna publicul prin pasiunea arzatoare specifica stilului de dans. Show-ul Tango in Harlem marca Cabaret Sensation este o combinatie complexa de elemente coregrafice clasice de tango si cabaret show-dance lasciv.

Costumele tematice originale, muzica si sincron-ul acestui show fac din acest moment artistic alegerea perfecta pentru un eveniment memorabil. Cele patru dansatoare profesioniste de la Cabaret Sensation vor pune in scena acest program artistic deosebit, ce-i va fascina cu siguranta pe spectatorii dumneavoastra.

JAZZ DANCE

​Un stil îndrăgit în întreaga lume, ce a apărut pentru prima dată în cultura afro-americană din statele Unite ale Americii și a fost dezvoltat alături de muzica de jazz din New Orleans, la începutul anilor 1900. Stilul Jazz Dance are la bază mișcări complexe de balet, combinate cu elemente de dans modern și contemporan. Abordarea stilului vestimentar masculin cu fracuri și jobene, coregrafiile non-conformiste cu scaune și bastoane vor impresioana cu siguranță orice tip de public. Cabaret Sensation vă oferă un show spectaculos, plin de eleganță și rafinament, coregrafii deosebite și scenarii fascinante.

RITMO LOCCO

Ritmo Locco by Cabaret Sensation nu este doar un show de dans latino... este o adevarata explozie de energie, directionata fix catre publicul dumneavoastra. Coregrafiile efervescente, muzica antrenanta si costumele excentrice ii vor innebuni pur si simplu pe spectatorii de la evenimentul pe care il organizati. 

O compilatie complexa de dansuri latino si cabaret clasic, ce va fi savurata cu siguranta de catre  invitatii dvs. 

MAMBO SHOW

Cabaret Sensation va pune la dispozitie acest show artistic deosebit de mambo pentru evenimentul dumneavoastra. Stilul Mambo, originar din Cuba este la baza un stil latin, insa trupa Cabaret Sensation combina pasii de dans mambo cu elemente coregrafice de cabaret clasic, pentru a crea un show original si captivant.

Dansatoarele profesioniste de la Cabaret Sensation vor energiza pur si simplu atmosfera evenimentului dumneavoastra prin acest stil de dans absolut exploziv.

BUNNY/KITTEN SHOW

Trupa de cabaret Cabaret Sensation va ofera un show senzational de cabaret tematic - Playboy Bunny/Sexy Kitten/Leopards Show by Cabaret Sensation. Cu o coregrafie predominanta de cabaret clasic, presarata cu elemente de show-dance tematic si miscari lascive, aceasta creatie artistica ii va fascina pe spectatorii evenimentului dumneavoastra.

Trupa de dansatoare profesioniste de la Cabaret Sensation va pune in scena un moment artistic tematic cu costume specifice (iepurasi, pisicute, leoparzi etc.)

Pentru un eveneiment memorabil, alegeti Cabaret Sensation! Dansatoarele noastre profesioniste vor transforma evenimentul dumneavoastra intr-o experienta remarcabila.

K-DANCE Company ©GOLD EVENTS 2009-2020 All rights carefully reserved and preserved.

GOLD EVENTS ARTISTIC PRODUCTION ROMÂNIA | +40729-520-369 | goldevents@yahoo.com